De adviseur op het gebied van Zonnepanelen

Installatie van Zonnepanelen

deSolarAdviseur is onderdeel van de duurzaamadviesgroep. Samen verzorgen wij de levering en installatie van uw complete zonnepanelensysteem. Wij hebben advies, kennis en kunde samengevoegd waarmee wij onze klanten optimaal van dienst kunnen zijn! We werken alleen met kundige en gecertificeerde monteurs in installateurs.

Zonnepanelen

Dit zijn de belangrijkste componenten van het systeem. Ze bestaan uit fotovoltaïsche cellen die zonlicht omzetten in elektriciteit. Het is belangrijk om hoogwaardige panelen te kiezen die geschikt zijn voor uw specifieke behoeften en die een goede opbrengst en duurzaamheid bieden.

Montagesysteem

Het montagesysteem is verantwoordelijk voor het bevestigen van de zonnepanelen op het dak of op een andere geschikte locatie. Het moet stevig en veilig zijn om de panelen te ondersteunen en te beschermen tegen weersinvloeden.

Omvormer

De omvormer is een essentieel onderdeel dat de gelijkstroom die door de zonnepanelen wordt geproduceerd omzet in wisselstroom die geschikt is voor gebruik in huis. Een goede omvormer zorgt voor een efficiënte en betrouwbare omzetting.

Bekabeling

De bekabeling verbindt de zonnepanelen met de omvormer en het elektriciteitsnet. Het is belangrijk om hoogwaardige bekabeling te gebruiken die geschikt is voor buitengebruik en die de veiligheid en prestaties van het systeem waarborgt.

Monitoringssysteem

Een monitoringssysteem geeft u inzicht in de prestaties van uw zonnepanelensysteem. Het kan u helpen om eventuele problemen of vermogensverlies snel op te sporen en te verhelpen, waardoor u het maximale rendement uit uw investering kunt halen.

Start met besparen, start
met verduurzamen

Bel of mail ons voor een echt goed advies!

Daarom deSolarAdviseur

Als u op zoek bent naar een betrouwbare partner voor uw zonne-energieproject, dan is deSolarAdviseur de juiste keuze. We bieden hoogwaardige kwaliteit en werken uitsluitend met A-merk zonnepanelen. Dit garandeert niet alleen een optimale prestatie en duurzaamheid, maar ook een lange levensduur. Daarnaast bieden we uitgebreide garantie op onze producten en installaties. Dit geeft u gemoedsrust en zekerheid dat uw investering beschermd is. Om het financiële aspect te vereenvoudigen, bieden we ook verschillende financieringsopties aan.

Kortom, kiezen voor deSolarAdviseur betekent kiezen voor kwaliteit, garantie, A-merk panelen en financiële flexibiliteit.

A-merk panelen en omvormers

Wij werken alleen met hoogwaardige producten en bevestigingsmaterialen

Kwaliteit en garantie

2 jaar installatiegarantie, 15 jaar productgarantie en 25 jaar opbrengstgarantie (minimaal 85%)

Altijd de juiste keuze

Wij werken met ervaren installatieteams

Financieren mogelijk

Beschikt u niet direct over de middelen voor de volledige aanschaf of wilt u uw geld achter de hand houden, dan informeren wij u graag over de vele mogelijkheden om uw zonnepanelen te financieren

Het beste advies over Zonnepanelen

Zonnepanelen laten plaatsen

Zonnepanelen laten plaatsen

Een slimme investering in duurzame energie Het laten plaatsen van zonnepanelen op je woning is niet alleen een milieuvriendelijke keuze, maar ook een slimme investering op de lange termijn. In deze...

Lees meer