Ontdek de Zonnige Kans met Het Warmtefonds!

Laatst ontvingen we belangrijk nieuws dat jouw kijk op zonnepanelen kan veranderen! 🚀 Met de recente politieke ontwikkelingen lijkt de afbouw van de salderingsregeling voor zonnepanelen in beweging. En dat is geweldig nieuws voor jou!

Wat betekent dit voor jou?

De politiek zet een nieuwe koers in, en dat opent de deur naar voordelen voor zonnepaneelbezitters. Overweeg je al een tijdje zonnepanelen? Dit is het moment! De afbouw van de salderingsregeling betekent dat je nog steeds kunt profiteren van de energie die je met je zonnepanelen opwekt, maar dat je een lagere vergoeding ontvangt voor de teruggeleverde energie aan het elektriciteitsnet. Dit betekent dat je nog steeds kunt besparen op je energierekening, maar dat het financieel nog interessanter wordt om je eigen opgewekte energie direct te gebruiken.

Waarom nu instappen?

Financiering via het Warmtefonds: Geen stress over voorafgaande kosten! Je kunt renteloos lenen voor zonnepanelen. Het Warmtefonds biedt financiële ondersteuning aan huiseigenaren die willen investeren in energiebesparende maatregelen, zoals zonnepanelen. Met de lening van het Warmtefonds kun je de kosten van de zonnepanelen financieren zonder rente te betalen. Zo kun je direct profiteren van de voordelen van zonne-energie, zonder dat het je extra geld kost.

Installatie door erkende experts: Wij zijn trots op ons InstallQ-keurmerk. Topkwaliteit installatie en service, gegarandeerd! Bij De Solar Adviseur werken we alleen met erkende experts die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Onze installateurs zijn gecertificeerd met het InstallQ-keurmerk, wat betekent dat ze voldoen aan de strengste eisen op het gebied van veiligheid en vakmanschap. Met De Solar Adviseur kun je erop vertrouwen dat je zonnepanelen op een professionele en betrouwbare manier worden geïnstalleerd.

Besparen op energiekosten: Begin direct met besparen op je energierekening, zonder extra financieringskosten. Zonnepanelen zijn een duurzame investering die zichzelf op de lange termijn terugverdient. Door je eigen energie op te wekken met zonnepanelen, kun je direct besparen op je energierekening. En met de afbouw van de salderingsregeling wordt het nog interessanter om je eigen opgewekte energie te gebruiken. Je kunt dus niet alleen besparen op je energiekosten, maar ook bijdragen aan een duurzamere toekomst.

Hoe kun je meedoen?

Wil je meer weten over deze zonnige kans? Laat je gegevens achter in het contactformulier. Onze adviseurs staan klaar om je te bellen voor een vrijblijvend advies over zonnepanelen met het Warmtefonds. Ze kunnen al je vragen beantwoorden en je helpen bij het maken van de juiste keuze voor jouw situatie. Wacht niet langer en profiteer van de voordelen van zonne-energie! We kijken ernaar uit om je te helpen met de overstap naar duurzame energie!

Gratis advies op maat

Laat uw gegevens achter voor een vrijblijvend advies op maat