deSolarAdviseur

De adviseur op gebied van Zonnepanelen

Het eerlijke verhaal over zonnepanelen

U wilt zonnepanelen op uw dak. En dat is, zeker met de alsmaar stijgende energieprijzen, een uitstekend idee. De zon schijnt immers vele uren per jaar en is onze gratis energiebron. En dat is niet alleen goed voor een duurzamer leven maar ook goed voor uw portemonnee. Maar waar begin je je zoektocht naar een goede en betrouwbare leverancier? En hoe maak je de juiste keuze voor jouw zonnepanelen systeem?

Onafhankelijk en deskundig

deSolarAdviseur geeft u antwoord op al die vragen. Want geen situatie is hetzelfde. Onze onafhankelijke en deskundige adviseurs kijken samen met u naar uw energiebehoefte. Niet alleen nu maar ook in de toekomst. We vertellen u graag het volledige en eerlijke verhaal rondom de werking van zonnepanelen, investeringen en rendement. Want geloof het of niet, adviseren over zonnepanelen is een vak ;.)

Alleen de beste merken

We werken uitsluitend samen met ervaren en vakkundige leveranciers en installateurs. Onze selectiecriteria zijn daarbij uiterst scherp. Zo hebben de panelen altijd een A merk status en worden ze geleverd door een Tier 1 leverancier, is de garantie op de panelen minimaal 15 jaar (25 jaar opbrengstgarantie) en is er optimale bescherming voor de installatie medewerkers aanwezig. Voordat onze installatie partners de panelen gaan plaatsen, vindt er altijd een technische schouw op locatie plaats door één van onze installatie partners. Zo weten we zeker dat ook u gaat genieten van een goed en kwalitatief werkend zonnepanelen systeem dat is afgestemd op uw persoonlijke situatie.

Start met besparen, start
met verduurzamen

Bel of mail ons voor een echt goed advies!

Daarom deSolarAdviseur

Als u op zoek bent naar een betrouwbare partner voor uw zonne-energieproject, dan is deSolarAdviseur de juiste keuze. We bieden hoogwaardige kwaliteit en werken uitsluitend met A-merk zonnepanelen. Dit garandeert niet alleen een optimale prestatie en duurzaamheid, maar ook een lange levensduur. Daarnaast bieden we uitgebreide garantie op onze producten en installaties. Dit geeft u gemoedsrust en zekerheid dat uw investering beschermd is. Om het financiële aspect te vereenvoudigen, bieden we ook verschillende financieringsopties aan.

Kortom, kiezen voor deSolarAdviseur betekent kiezen voor kwaliteit, garantie, A-merk panelen en financiële flexibiliteit.

A-merk panelen en omvormers

Wij werken alleen met hoogwaardige producten en bevestigingsmaterialen

Kwaliteit en garantie

2 jaar installatiegarantie, 15 jaar productgarantie en 25 jaar opbrengstgarantie (minimaal 85%)

Altijd de juiste keuze

Wij werken met ervaren installatieteams

Financieren mogelijk

Beschikt u niet direct over de middelen voor de volledige aanschaf of wilt u uw geld achter de hand houden, dan informeren wij u graag over de vele mogelijkheden om uw zonnepanelen te financieren

Het beste advies over Zonnepanelen

Onze Zonnepanelen nu nog voordeliger

Onze Zonnepanelen nu nog voordeliger

Profiteer nu van een speciale lenteaanbieding Profiteer nu van een speciale lenteaanbieding bij deSolarAdviseur! Ben je op zoek naar een geweldige kans om je huis te voorzien van zonnepanelen? Dan...

Lees meer
Zonnepanelen: Huren versus Financieren

Zonnepanelen: Huren versus Financieren

Het kiezen tussen het huren en financieren van zonnepanelen is een belangrijke beslissing voor huiseigenaren die hun energieverbruik willen verlagen en duurzamer willen leven. Bij het huren van...

Lees meer