De adviseur op het gebied van Zonnepanelen

Servicecontracten

Bij deSolarSdviseur willen we ervoor zorgen dat onze klanten altijd kunnen genieten van optimale prestaties van hun zonnepanelen. Daarom bieden we verschillende servicecontracten aan, zodat je verzekerd bent van uitstekende service en ondersteuning. Hieronder vind je onze drie serviceovereenkomsten:

Reiniging

vanaf €5,-

per maand, incl. btw

Jaarlijkse reiniging van de zonnepanelen

Tot 5% meer rendement op uw installatie

Voorrijkosten gedekt

Reiniging

vanaf €5,-

per maand, incl. btw

Jaarlijkse reiniging van de zonnepanelen

Tot 5% meer rendement op uw installatie

Voorrijkosten gedekt

Reiniging

vanaf €5,-

per maand, incl. btw

Jaarlijkse reiniging van de zonnepanelen

Tot 5% meer rendement op uw installatie

Voorrijkosten gedekt

Zorgeloos genieten met professioneel onderhoud van Zonnepanelen

Bij De Solar Adviseur begrijpen we dat je jarenlang zorgeloos wilt genieten van je zonnepaneleninstallatie. Daarom is goed periodiek onderhoud essentieel. Door je installatie regelmatig te laten onderhouden, blijft deze in optimale conditie en verklein je de kans op storingen. Onze gekwalificeerde technische monteurs zijn goed opgeleid en hebben uitgebreide kennis van zaken. Of het nu gaat om je cv-ketel, warmtepomp, airco, waterontharder, laadpaal, zonnepanelen of een andere installatie, wij zorgen voor het nodige onderhoud.

Met ons onderhoudscontract nemen wij het volledige beheer en onderhoud van je installatie uit handen. Je hoeft je geen zorgen te maken over het plannen van onderhoudsbeurten of het zoeken naar een betrouwbare monteur. Wij regelen alles voor je, zodat jij kunt genieten van een goed functionerende installatie.

Voordelen van onze All-In Pakketten

Professioneel onderhoud door gekwalificeerde technische monteurs

Geen nare verrassingen met ons onderhoudscontract
Volledig beheer en onderhoud van je installatie
Altijd passend advies van onze experts
Gemakkelijk en snel een onderhoudscontract aanvragen

Start met besparen, start
met verduurzamen

Bel of mail ons voor een echt goed advies!

Daarom deSolarAdviseur

Als u op zoek bent naar een betrouwbare partner voor uw zonne-energieproject, dan is deSolarAdviseur de juiste keuze. We bieden hoogwaardige kwaliteit en werken uitsluitend met A-merk zonnepanelen. Dit garandeert niet alleen een optimale prestatie en duurzaamheid, maar ook een lange levensduur. Daarnaast bieden we uitgebreide garantie op onze producten en installaties. Dit geeft u gemoedsrust en zekerheid dat uw investering beschermd is. Om het financiële aspect te vereenvoudigen, bieden we ook verschillende financieringsopties aan.

Kortom, kiezen voor deSolarAdviseur betekent kiezen voor kwaliteit, garantie, A-merk panelen en financiële flexibiliteit.

A-merk panelen en omvormers

Wij werken alleen met hoogwaardige producten en bevestigingsmaterialen

Kwaliteit en garantie

2 jaar installatiegarantie, 15 jaar productgarantie en 25 jaar opbrengstgarantie (minimaal 85%)

Altijd de juiste keuze

Wij werken met ervaren installatieteams

Financieren mogelijk

Beschikt u niet direct over de middelen voor de volledige aanschaf of wilt u uw geld achter de hand houden, dan informeren wij u graag over de vele mogelijkheden om uw zonnepanelen te financieren

Het beste advies over Zonnepanelen

Zonnepanelen laten plaatsen

Zonnepanelen laten plaatsen

Een slimme investering in duurzame energie Het laten plaatsen van zonnepanelen op je woning is niet alleen een milieuvriendelijke keuze, maar ook een slimme investering op de lange termijn. In deze...

Lees meer