Servicecontracten

Bij deSolarSdviseur willen we ervoor zorgen dat onze klanten altijd kunnen genieten van optimale prestaties van hun zonnepanelen. Daarom bieden we verschillende servicecontracten aan, zodat je verzekerd bent van uitstekende service en ondersteuning. Hieronder vind je onze drie serviceovereenkomsten:

Stralende Zorg Service

vanaf €5,-

per maand, incl. btw

Laat je zonnepanelen regelmatig reinigen voor maximale efficiëntie en prestaties. Onze professionele partners zorgen voor een grondige reiniging, zodat je zonnepanelen altijd optimaal kunnen functioneren.

Bulletpoint 1

Bulletpoint 2

Bulletpoint 3

meer info
Q

Stralende Zorg Service

Wil je er zeker van zijn dat je zonnepanelensysteem optimaal presteert? Met periodieke reiniging kan de opbrengst van je zonnepanelen tot wel 5% toenemen. Bovendien is het veiliger om je zonnepanelen te laten reinigen door een professional, zodat je zelf geen onnodig risico loopt.

Let op! Als je ervoor kiest om tussendoor zelf je zonnepanelen schoon te maken, zorg er dan voor dat je osmosewater gebruikt in plaats van kraanwater. Daarnaast is het belangrijk om dit alleen te doen als de zonnepanelen veilig te bereiken zijn.

Dit is wat we zullen doen: We zullen je zonnepanelen reinigen met osmosewater. Osmosewater laat geen sporen achter omdat het geen mineralen bevat. Het heeft een krachtig reinigend vermogen en kan zelfs vuil uit de poriën van de zonnepanelen verwijderen.

Let op!: Het reinigingscontract dekt geen kosten voor het gebruik van een hoogwerker. Als een hoogwerker nodig is voor het reinigen van de panelen, worden deze kosten aan jou doorberekend. De voorrijkosten zijn inbegrepen.

Wil je nu een reinigingsservice afsluiten? Dan staat de eerstvolgende reiniging gepland in 2024.

Zonneschijn Onderhoud Plan

vanaf €15,-

per maand, incl. btw

Ben je verzekerd van periodiek onderhoud en snelle service bij storingen. Het ervaren team van deSolarAdviseur staat voor je klaar om ervoor te zorgen dat je zonnepanelen altijd in topconditie zijn.

Bulletpoint 1

Bulletpoint 2

Bulletpoint 3

meer info
Q

Zonneschijn Onderhoud Plan

Wil je er zeker van zijn dat jouw zonnepanelensysteem altijd optimaal presteert? Met het zonneschijn onderhoud plan hoef je je geen zorgen te maken over je zonnepanelen. Onderhoudskosten en voorrijkosten zijn inbegrepen, en eventuele WiFi-storingen worden kosteloos opgelost. Bovendien staat onze storingsdienst paraat voor het geval je een storing ervaart. Zo ben je altijd verzekerd van een betrouwbare werking van je systeem!

Dit is wat we gaan doen:

  • Visuele inspectie van de zonnepanelen
  • Controle van de conditie van de zonnepanelen
  • Controle van de opstellingslocatie van de omvormer
  • Elektrotechnische aansluiting van de omvormer
  • Controle van de bekabeling tussen de meterkast en de omvormer

Zonnestroom Bescherming Plus

vanaf €20,-

per maand, incl. btw

Krijg je toegang tot uitgebreide monitoring en diagnose van je zonne-energiesysteem. We bieden proactieve ondersteuning en helpen je om eventuele problemen snel en efficiënt op te lossen.

Bulletpoint 1

Bulletpoint 2

Bulletpoint 3

meer info
Q

Zonnestroom Bescherming Plus

Wil je precies weten hoe goed je systeem heeft gepresteerd deze maand? Met Zonnestroom Bescherming Plus krijg je nog meer inzicht in de opbrengst van je zonnepanelen. Bovendien ontvangen wij direct een melding als er een storing optreedt in je installatie. Zonnestroom Bescherming Plus is compatibel met bijan alle merken en typen omvormers.

Dit is wat je krijgt:

  • Maandelijkse rapportage
  • Wekelijks systeembewaking

Elke maand ontvang je automatisch een gedetailleerd rapport over de prestaties van je systeem. Deze rapportage bevat een prestatiescore die aangeeft hoe je zonnepanelen hebben gepresteerd in vergelijking met lokale weerdata van het KNMI. Scoort je systeem lager dan verwacht? Dan kan er een storing zijn opgetreden. Wij houden het voor je in de gaten en grijpen indien nodig direct in.

Zorgeloos genieten met professioneel onderhoud van Zonnepanelen

Bij deSolarAdviseur begrijpen we dat je jarenlang zorgeloos wilt genieten van je zonnepaneleninstallatie. Daarom is goed periodiek onderhoud essentieel. Door je installatie regelmatig te laten onderhouden, blijft deze in optimale conditie en verklein je de kans op storingen. Onze gekwalificeerde technische monteurs zijn goed opgeleid en hebben uitgebreide kennis van zaken. Of het nu gaat om je cv-ketel, warmtepomp, airco, waterontharder, laadpaal, zonnepanelen of een andere installatie, wij zorgen voor het nodige onderhoud.

Met ons onderhoudscontract nemen wij het volledige beheer en onderhoud van je installatie uit handen. Je hoeft je geen zorgen te maken over het plannen van onderhoudsbeurten of het zoeken naar een betrouwbare monteur. Wij regelen alles voor je, zodat jij kunt genieten van een goed functionerende installatie.

Voordelen van onze All-In Pakketten

Professioneel onderhoud door gekwalificeerde technische monteurs

Geen nare verrassingen met ons onderhoudscontract
Volledig beheer en onderhoud van je installatie
Altijd passend advies van onze experts
Gemakkelijk en snel een onderhoudscontract aanvragen

Start met besparen, start
met verduurzamen

Bel of mail ons voor een echt goed advies!

Daarom deSolarAdviseur

Als u op zoek bent naar een betrouwbare partner voor uw zonne-energieproject, dan is deSolarAdviseur de juiste keuze. We bieden hoogwaardige kwaliteit en werken uitsluitend met A-merk zonnepanelen. Dit garandeert niet alleen een optimale prestatie en duurzaamheid, maar ook een lange levensduur. Daarnaast bieden we uitgebreide garantie op onze producten en installaties. Dit geeft u gemoedsrust en zekerheid dat uw investering beschermd is. Om het financiële aspect te vereenvoudigen, bieden we ook verschillende financieringsopties aan.

Kortom, kiezen voor deSolarAdviseur betekent kiezen voor kwaliteit, garantie, A-merk panelen en financiële flexibiliteit.

A-merk panelen en omvormers

Wij werken alleen met hoogwaardige producten en bevestigingsmaterialen

Kwaliteit en garantie

2 jaar installatiegarantie, 15 jaar productgarantie en 25 jaar opbrengstgarantie (minimaal 85%)

Altijd de juiste keuze

Wij werken met ervaren installatieteams

Financieren mogelijk

Beschikt u niet direct over de middelen voor de volledige aanschaf of wilt u uw geld achter de hand houden, dan informeren wij u graag over de vele mogelijkheden om uw zonnepanelen te financieren

Het beste advies over Zonnepanelen

Onze Zonnepanelen nu nog voordeliger

Onze Zonnepanelen nu nog voordeliger

Profiteer nu van een speciale lenteaanbieding Profiteer nu van een speciale lenteaanbieding bij deSolarAdviseur! Ben je op zoek naar een geweldige kans om je huis te voorzien van zonnepanelen? Dan...

Lees meer
Zonnepanelen: Huren versus Financieren

Zonnepanelen: Huren versus Financieren

Het kiezen tussen het huren en financieren van zonnepanelen is een belangrijke beslissing voor huiseigenaren die hun energieverbruik willen verlagen en duurzamer willen leven. Bij het huren van...

Lees meer