Stappenplan voor Zonnepanelen en Financiering via het Warmtefonds

Beste geïnteresseerde, 

Hieronder vindt u een samenvatting van de stappen die we samen zullen nemen om uiteindelijk te kunnen genieten van de voordelen van zonnepanelen, met bijzondere aandacht voor de financieringsmogelijkheden via het Warmtefonds:

\

Stap 1

Telefonisch Consult
Onze adviseur heeft telefonisch contact met u gehad en heeft u begeleid bij alle details van de offerte, inclusief de financieringsmogelijkheden via het Warmtefonds.

\

Stap 2

Offerte op Maat
We hebben een offerte op maat voor u opgesteld, rekening houdend met uw energieverbruik, besparingsdoelen en de haalbaarheid op uw dak.
\

Stap 3

Afspraak met een Schouwer
Na ondertekening van de offerte wordt er direct een afspraak gemaakt met een schouwer van ons bij u op locatie. De schouwer bekijkt of wat is aangeboden in de offerte ook daadwerkelijk mogelijk is en bespreekt met u alle details over hoe de installatie zal plaatsvinden.

\

Stap 4

Ontvangst van het Legplan
Binnen 48 uur na ondertekening ontvangt u een legplan waarin wordt weergegeven hoe de zonnepanelen bij u op het dak komen te liggen. U kunt dit legplan bekijken en eventuele aanpassingen laten doorvoeren door ons.

\

Stap 5

Ondersteuning bij de Aanvraag van het Warmtefonds
Als u kiest voor financiering via het Warmtefonds, zal onze financieringsadviseur binnen een week na ondertekening contact met u opnemen om u te helpen van A tot Z bij de aanvraag van financiering bij het Warmtefonds.

\

Stap 6

Proces bij het Warmtefonds
a. Goedkeuring: Indien uw aanvraag wordt goedgekeurd, ontvangt u een voorstel voor de maandelijkse aflossing. Het Warmtefonds zal de facturen rechtstreeks aan ons betalen.
b. Afwijzing: Als uw aanvraag door het Warmtefonds wordt afgewezen, bent u nergens aan gebonden en zullen wij de door u getekende offerte kosteloos annuleren.

\

Stap 7

Genieten van Lagere Energiekosten
Zodra de installatie is voltooid, betaalt u de afgesproken maandelijkse aflossing aan het Warmtefonds.

Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via telefoonnummer 0332084820. We staan klaar om u verder te helpen.

Met Zonnige groet,

DeSolarAdviseur

Start met besparen, start
met verduurzamen

Bel of mail ons voor een echt goed advies!

Daarom deSolarAdviseur

Als u op zoek bent naar een betrouwbare partner voor uw zonne-energieproject, dan is deSolarAdviseur de juiste keuze. We bieden hoogwaardige kwaliteit en werken uitsluitend met A-merk zonnepanelen. Dit garandeert niet alleen een optimale prestatie en duurzaamheid, maar ook een lange levensduur. Daarnaast bieden we uitgebreide garantie op onze producten en installaties. Dit geeft u gemoedsrust en zekerheid dat uw investering beschermd is. Om het financiële aspect te vereenvoudigen, bieden we ook verschillende financieringsopties aan.

Kortom, kiezen voor deSolarAdviseur betekent kiezen voor kwaliteit, garantie, A-merk panelen en financiële flexibiliteit.

A-merk panelen en omvormers

Wij werken alleen met hoogwaardige producten en bevestigingsmaterialen

Kwaliteit en garantie

2 jaar installatiegarantie, 15 jaar productgarantie en 25 jaar opbrengstgarantie (minimaal 85%)

Altijd de juiste keuze

Wij werken met ervaren installatieteams

Financieren mogelijk

Beschikt u niet direct over de middelen voor de volledige aanschaf of wilt u uw geld achter de hand houden, dan informeren wij u graag over de vele mogelijkheden om uw zonnepanelen te financieren

Het beste advies over Zonnepanelen

Onze Zonnepanelen nu nog voordeliger

Onze Zonnepanelen nu nog voordeliger

Profiteer nu van een speciale lenteaanbieding Profiteer nu van een speciale lenteaanbieding bij deSolarAdviseur! Ben je op zoek naar een geweldige kans om je huis te voorzien van zonnepanelen? Dan...

Lees meer
Zonnepanelen: Huren versus Financieren

Zonnepanelen: Huren versus Financieren

Het kiezen tussen het huren en financieren van zonnepanelen is een belangrijke beslissing voor huiseigenaren die hun energieverbruik willen verlagen en duurzamer willen leven. Bij het huren van...

Lees meer