De adviseur op het gebied van Zonnepanelen

Zonnepanelen van A-Kwaliteit

Wij werken uitsluitend samen met gecertificeerde en ervaren partners en selecteren zorgvuldig A-kwaliteit zonnepanelen en toebehoren. Op deze manier kunnen we de hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid van onze installaties garanderen.

Zonnepanelen

Bij deSolarAdviseur hebben we een breed assortiment zonnepanelen waaruit je kunt kiezen. We begrijpen dat elke situatie uniek is, daarom bieden we verschillende opties aan die passen bij jouw behoeften en budget. Onze A-kwaliteit zonnepanelen worden geleverd door gerenommeerde fabrikanten. We werken samen met merken die bekend staan om hun betrouwbaarheid en duurzaamheid, zodat je kunt vertrouwen op de prestaties van je zonnepanelen. Naast de keuze in panelen, bieden we ook verschillende vermogensniveaus aan, zodat je het juiste aantal panelen kunt kiezen dat past bij jouw energiebehoefte. Onze deskundige adviseurs helpen je graag bij het bepalen van de beste configuratie voor jouw woning of bedrijf. Bij deSolarAdviseur streven we ernaar om onze klanten te voorzien van hoogwaardige zonnepanelen die lang meegaan en een positieve impact hebben op het milieu. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek welke zonnepanelen het beste bij jou passen!

Jinko

De Jinko All Black serie is speciaal ontworpen voor wie naast functionaliteit ook waarde hecht aan esthetiek. Deze serie biedt zonnepanelen met een volledig zwarte uitstraling, waardoor ze naadloos integreren in elk dakoppervlak. Met de Jinko All Black serie combineer je dus stijl met duurzaamheid en efficiëntie.

Micro Omvormers

Bij deSolarAdviseur bieden we een breed scala aan micro-omvormers met optimizers, waaronder die van Hoymiles en Enphase. Deze geavanceerde technologieën zorgen voor een efficiëntere energieopwekking en optimaliseren de prestaties van je zonnepanelen. Hoymiles en Enphase staan bekend om hun betrouwbaarheid en innovatie op het gebied van micro-omvormers. Deze systemen zorgen ervoor dat elk zonnepaneel afzonderlijk wordt geoptimaliseerd, waardoor eventuele schaduw, vuil of andere belemmeringen de prestaties van je hele zonne-energiesysteem niet beïnvloeden.

DSC06803-1920w

String Omvormers

Bij deSolarAdviseur bieden we de hybride string omvormers van Growatt als een krachtige en flexibele oplossing voor zonne-energiesystemen. Deze omvormers combineren de voordelen van zowel string-omvormers als batterijopslag, waardoor je optimaal kunt profiteren van je zonne-energieopwekking. Met de hybride string omvormers van Growatt kun je niet alleen de energie die wordt opgewekt door je zonnepanelen omzetten in bruikbare elektriciteit, maar ook overtollige energie opslaan in batterijen. Dit stelt je in staat om de opgewekte energie te gebruiken op momenten dat de zon niet schijnt, waardoor je je afhankelijkheid van het elektriciteitsnet vermindert en bespaart op je energierekening. Deze omvormer is battery ready zodat deze in de toekomst naadloos kan worden gekoppeld. 

Growatt

Start met besparen, start
met verduurzamen

Bel of mail ons voor een echt goed advies!

Daarom deSolarAdviseur

Als u op zoek bent naar een betrouwbare partner voor uw zonne-energieproject, dan is deSolarAdviseur de juiste keuze. We bieden hoogwaardige kwaliteit en werken uitsluitend met A-merk zonnepanelen. Dit garandeert niet alleen een optimale prestatie en duurzaamheid, maar ook een lange levensduur. Daarnaast bieden we uitgebreide garantie op onze producten en installaties. Dit geeft u gemoedsrust en zekerheid dat uw investering beschermd is. Om het financiële aspect te vereenvoudigen, bieden we ook verschillende financieringsopties aan.

Kortom, kiezen voor deSolarAdviseur betekent kiezen voor kwaliteit, garantie, A-merk panelen en financiële flexibiliteit.

A-merk panelen en omvormers

Wij werken alleen met hoogwaardige producten en bevestigingsmaterialen

Kwaliteit en garantie

2 jaar installatiegarantie, 15 jaar productgarantie en 25 jaar opbrengstgarantie (minimaal 85%)

Altijd de juiste keuze

Wij werken met ervaren installatieteams

Financieren mogelijk

Beschikt u niet direct over de middelen voor de volledige aanschaf of wilt u uw geld achter de hand houden, dan informeren wij u graag over de vele mogelijkheden om uw zonnepanelen te financieren

Het beste advies over Zonnepanelen

Zonnepanelen en het Warmtefonds

Zonnepanelen en het Warmtefonds

De expertise van deSolarAdviseur voor een succesvolle combinatie In de zoektocht naar duurzame energieoplossingen worden zonnepanelen steeds populairder. Maar wat als je niet direct de financiële...

Lees meer
De Voordelen van Zonnepanelen

De Voordelen van Zonnepanelen

In de afgelopen jaren zijn zonnepanelen steeds populairder geworden als een duurzame energieoplossing. Steeds meer huishoudens en bedrijven kiezen ervoor om zonnepanelen te installeren vanwege de...

Lees meer
Duurzaam financieren

Duurzaam financieren

Maandelijks een vast bedrag betalen Wil je zonnepanelen aanschaffen, maar heb je het bedrag om zonnepanelen aan te schaffen niet direct helemaal beschikbaar? Geld lenen voor zonnepanelen kan dan een...

Lees meer