Zonnepanelen van A-Kwaliteit

Wij werken uitsluitend samen met gecertificeerde en ervaren partners en selecteren zorgvuldig A-kwaliteit zonnepanelen en toebehoren. Op deze manier kunnen we de hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid van onze installaties garanderen.

Zonnepanelen

Bij deSolarAdviseur focussen we op het aanbieden van één type hoogwaardig zonnepaneel om de kwaliteit te verhogen. We begrijpen dat elke situatie uniek is, daarom bieden we deze optie aan die perfect aansluit bij jouw behoeften en budget. Onze A-kwaliteit zonnepanelen zijn afkomstig van de gerenommeerde fabrikant JA Solar, die bekend staat om betrouwbaarheid en duurzaamheid. Hierdoor kun je vertrouwen op de uitstekende prestaties van onze zonnepanelen. Naast de keuze voor dit type paneel, bieden we ook verschillende vermogensniveaus aan, zodat je het juiste aantal panelen kunt selecteren dat past bij jouw energiebehoefte. Onze deskundige adviseurs staan klaar om je te helpen bij het bepalen van de optimale configuratie voor jouw woning of bedrijf. Bij deSolarAdviseur streven we ernaar om onze klanten te voorzien van duurzame zonnepanelen van topkwaliteit die lang meegaan en een positieve impact hebben op het milieu. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek welke zonnepanelen het beste bij jou passen!

logo-ja-solar

JA Solar

De JA Solar n-type 435 WP Full Black Glas Glas serie is speciaal gecreëerd voor diegenen die niet alleen waarde hechten aan functionaliteit, maar ook aan esthetiek. Deze serie omvat zonnepanelen met een volledig zwarte uitstraling, waardoor ze perfect opgaan in elk dakoppervlak. Tegelijkertijd is de zonnepanelenmarkt sterk in beweging, met een focus op Glas Glas panelen. Deze panelen hebben aan de achterzijde geen folie maar glas, waardoor ze aan beide zijden zonlicht kunnen opvangen door reflectie van de ondergrond (bifacial genaamd). Glas Glas panelen vertonen ook een lagere degradatie in opbrengst door de jaren heen. Normale panelen verliezen jaarlijks ongeveer 0,6% van hun vermogen, terwijl glas glas panelen slechts 0,4% verliezen. Dit ogenschijnlijk kleine verschil kan over de levensduur van de panelen aanzienlijke voordelen opleveren.

Micro Omvormers

Bij deSolarAdviseur bieden we een breed scala aan micro-omvormers met optimizers, waaronder die van Hoymiles en Enphase. Deze geavanceerde technologieën zorgen voor een efficiëntere energieopwekking en optimaliseren de prestaties van je zonnepanelen. Hoymiles en Enphase staan bekend om hun betrouwbaarheid en innovatie op het gebied van micro-omvormers. Deze systemen zorgen ervoor dat elk zonnepaneel afzonderlijk wordt geoptimaliseerd, waardoor eventuele schaduw, vuil of andere belemmeringen de prestaties van je hele zonne-energiesysteem niet beïnvloeden.

DSC06803-1920w

String Omvormers

Bij deSolarAdviseur bieden we de hybride string omvormers van Growatt als een krachtige en flexibele oplossing voor zonne-energiesystemen. Deze omvormers combineren de voordelen van zowel string-omvormers als batterijopslag, waardoor je optimaal kunt profiteren van je zonne-energieopwekking. Met de hybride string omvormers van Growatt kun je niet alleen de energie die wordt opgewekt door je zonnepanelen omzetten in bruikbare elektriciteit, maar ook overtollige energie opslaan in batterijen. Dit stelt je in staat om de opgewekte energie te gebruiken op momenten dat de zon niet schijnt, waardoor je je afhankelijkheid van het elektriciteitsnet vermindert en bespaart op je energierekening. Deze omvormer is battery ready zodat deze in de toekomst naadloos kan worden gekoppeld. 

Growatt

Start met besparen, start
met verduurzamen

Bel of mail ons voor een echt goed advies!

Daarom deSolarAdviseur

Als u op zoek bent naar een betrouwbare partner voor uw zonne-energieproject, dan is deSolarAdviseur de juiste keuze. We bieden hoogwaardige kwaliteit en werken uitsluitend met A-merk zonnepanelen. Dit garandeert niet alleen een optimale prestatie en duurzaamheid, maar ook een lange levensduur. Daarnaast bieden we uitgebreide garantie op onze producten en installaties. Dit geeft u gemoedsrust en zekerheid dat uw investering beschermd is. Om het financiële aspect te vereenvoudigen, bieden we ook verschillende financieringsopties aan.

Kortom, kiezen voor deSolarAdviseur betekent kiezen voor kwaliteit, garantie, A-merk panelen en financiële flexibiliteit.

A-merk panelen en omvormers

Wij werken alleen met hoogwaardige producten en bevestigingsmaterialen

Kwaliteit en garantie

2 jaar installatiegarantie, 15 jaar productgarantie en 25 jaar opbrengstgarantie (minimaal 85%)

Altijd de juiste keuze

Wij werken met ervaren installatieteams

Financieren mogelijk

Beschikt u niet direct over de middelen voor de volledige aanschaf of wilt u uw geld achter de hand houden, dan informeren wij u graag over de vele mogelijkheden om uw zonnepanelen te financieren

Het beste advies over Zonnepanelen

Onze Zonnepanelen nu nog voordeliger

Onze Zonnepanelen nu nog voordeliger

Profiteer nu van een speciale lenteaanbieding Profiteer nu van een speciale lenteaanbieding bij deSolarAdviseur! Ben je op zoek naar een geweldige kans om je huis te voorzien van zonnepanelen? Dan...

Lees meer
Zonnepanelen: Huren versus Financieren

Zonnepanelen: Huren versus Financieren

Het kiezen tussen het huren en financieren van zonnepanelen is een belangrijke beslissing voor huiseigenaren die hun energieverbruik willen verlagen en duurzamer willen leven. Bij het huren van...

Lees meer